Wahoo Fitness Wahoo Element 2016

Prijs €299

Aangeboden door Lievens Velo's

Contacteer Lievens Velo's

Beschrijving

Met de Wahoo ELEMENT fiets je overal met het grootste gemak naartoe. Koop hem nu online of in de winkel bij Lievens Velo's in Geel!

Bijzonderheden

  • Beeldscherm: Standaard
  • Data transfer: Draadloos
  • Trapfrequentiemeter: Trapfrequentie niet inbegrepen
  • Hoogtemeting: Met hoogtemeting
  • De barometische hoogtemeter meet hoogteverschil nauwkeurig.
  • Data over je fietstocht worden via wifi of bluetooth naar de ELEMNT Companion app gestuurd, waar je gegevens opgeslagen worden.

Productspecificaties

De draadloze fietscomputer is voorzien van GPS en navigatiesysteem, waardoor je zo van A naar B gaat. Het apparaatje maakt eenvoudig verbinding met sensoren zoals een hartslag- en cadanssensor. En je mobiel hoeft in tegenstelling tot het vorige model niet mee. Tijdens je ritje worden alle gegevens opgeslagen en automatisch naar de speciaal ontwikkelde app gestuurd. Hierin kun je al je prestaties monitoren. Fietsen in het donker of in de regen is bovendien geen enkel probleem. De ELEMNT heeft een verlicht scherm én is waterbestendig.
De ELEMNT wordt standaard geleverd met kaarten uit bijna ieder land ter wereld. Route downloaden en je bent klaar om te gaan.

Winkelinformatie

Het team van Lievens Velo's staat u graag bij met raad en daad! Of het nu gaat om het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een nieuwe fiets of advies bij het kiezen van de geschikte accessoire.
Onze klanten kunnen steeds een beroep doen op de 6 deskundige medewerkers van Velo's Lievens. Aarzel niet om ons te vragen voor meer informatie!
Wij zijn open op:
Ma - Vr: 08-12u en 13-19u
Za: 08-12u en 13-18u
Di & Zo: gesloten
Feestdagen gesloten