Lezyne Deca drive 1500i 2018

€229,95

Aangeboden door Lievens Velo's

Contacteer Lievens Velo's

Beschrijving

Het beste hoogwaardige LED-fietslicht.
Het beste hoogwaardige LED-fietslicht dat is ontworpen voor alle vormen van serieuze nachtrit. Compatibel met de draagbare Oneindige Licht Power Pack, die de batterij runtime kan verdubbelen. Duurzame, heat-dissipating CNC bewerkte aluminium constructie. Drie marktleiderende ultrahigh-output LED's die tot 1500 lumen leveren. Het geoptimaliseerde Constant Lumens-systeem behoudt de constante lumenuitvoer gedurende de batterijcyclus. Optionele Overdrive Race Mode schakelt alleen tussen de modus Overdrive en Economy. Modusgeheugenfunctie keert terug naar de geselecteerde modus na uitschakelen. Verbeterde MOR (Maximum Optische Reflectie) lens met ingebouwde zijsigbaarheid. Hoge snelheid 2 Amp USB laadmogelijkheden (met compatibele wandadapter). Ultra robuuste en flexibele riem bevestigt veilig aan alle standaard staafvormen, inclusief aero bars. Geavanceerde Li-Ion batterij voor superieure runtime.

Bijzonderheden

  • Conditie artikel: Nieuw
  • Beschikbaarheid: In de winkel kopen
  • Merk: Lezyne
  • Categorie: Fietsverlichting LED
  • Kleur: zwart
  • ID: 100666810

Winkelinformatie

Het team van Lievens Velo's staat u graag bij met raad en daad! Of het nu gaat om het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een nieuwe fiets of advies bij het kiezen van de geschikte accessoire.
Onze klanten kunnen steeds een beroep doen op de 6 deskundige medewerkers van Velo's Lievens. Aarzel niet om ons te vragen voor meer informatie!
Wij zijn open op:
Ma - Vr: 08-12u en 13-19u
Za: 08-12u en 13-18u
Di & Zo: gesloten
Feestdagen gesloten